Vintage family album

Grasduinend in oude fotoalbums, geërfd van mijn ouders en schoonouders, heb ik een selectie uit tientallen oude familiefoto’s hier bijeen gebracht. Beelden uit de jeugdjaren van mijn ouders en schoonouders, familieportretten van mijn grootouders, maar ook van ooms, tantes, broers, zusters, neven en nichten van mijn ouders passeren de revue. Haast alle personen op deze foto’s zijn inmiddels overleden.

Op pagina 8 staan een aantal foto’s uit Amerika, afkomstig van familieleden die aan het begin van vorige eeuw zijn uitgeweken naar de Verenigde Staten en zich vestigden in de streek van Detroit.

De foto’s in dit album werden genomen in goede, maar soms ook in barre tijden, tussen 1895 en 1965. Ze gunnen ons een blik op lang vervlogen dagen en de leefwereld van toen.

Alle foto’s zijn aanklikbaar om te bekijken in een groter formaat