Complicaties.

Ik wou dat ik eens een vrolijk logje kon posten op deze blog, maar voorlopig zit dat er nog niet in en wordt mijn tijd nog altijd opgeslokt door de beslommeringen omtrent de ziekte van Vrouwtjelief.
Intussen heeft ze een operatie gehad waarbij zo’n dertig centimeter van haar darm is weggenomen. Volgens de dokter die de operatie heeft uitgevoerd is de operatie moeizaam verlopen en zijn er enkele onverwachte problemen opgedoken. De zware pancreas ontsteking die ze in november vorig jaar heeft gehad, heeft in haar buik lelijk huisgehouden en heel wat lidtekenweefsel achter gelaten. De dag na de operatie had Vrouwtjelief heel veel pijn. Er waren allerlei complicaties, zodanig dat ze twee dagen later opnieuw moest worden geopereerd.
Ze herstelt nu op intensieve zorgen, maar mag hopelijk binnenkort terug naar een gewone kamer. Tenminste als er geen nieuwe complicaties meer opduiken. We hopen dat dat niet gebeurt. De situatie is zo al meer dan complex genoeg. Het hoeft echt niet nog complexer… der te worden.

5 reacties

 1. Ja daar zou je nu echt wel moedeloos van worden en toch moet je blijven hopen op een eindelijk goed herstel
  Een mens heeft veel geduld nodig in zo’n situaties en kracht om door te zetten
  Sterkte!

  Beantwoorden

 2. Dat is alweer een flinke tegenslag.. je hoopt dat zoiets, zo’n zware operatie, het herstel juist bevordert en dan gaat het juist weer even achteruit.. níét de bedoeling natuurlijk.. en al helemáál niet leuk. ik vermoed dat jullie moedeloosheid weer wat groter geworden is, maar geef die moed toch echt maar niet op hoor.. daar is nog nooit iemand beter van geworden. Hou vol.. mijn duimen staan nog steeds in de goede positie.. UP!
  xxx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s