Het duurt maar voort…

Even de stilte doorbreken, hier op deze blog. Veel tijd om met de blogs bezig te zijn heb ik nog steeds niet doordat Vrouwtjelief nog altijd in het ziekenhuis ligt.
Begin april was er een ernstig probleem met haar nieren, maar dat probleem is nu min of meer onder controle. Maar daarnaast heeft men in haar darmen een vernauwing vastgesteld. Het was niet duidelijk of dat een gevolg was van de pancreasontsteking of dat het ging om iets kwaadaardigs. Via een medische ingreep heeft men stalen van het weefsel in haar darmen afgenomen. Het was in spanning wachten op de resultaten van het labo, maar die lieten lang op zich wachten. Na anderhalve week wisten we nog steeds niet wat er aan de hand was. Toen bleek dat men in het labo was “vergeten” om de stalen te onderzoeken. Onbegrijpelijk.
Uiteindelijk bleek er geen kwaadaardige tumor in het spel. Dat was dan toch goed nieuws. Maar er volgt niettemin nog een operatie, waarbij een stukje van haar darm zal worden weggenomen.
Vrouwtjelief is dus nog niet aan het einde van haar lijdensweg. Maar we blijven hopen dat er ooit een kentering zal komen en dat ze eindelijk definitief zal kunnen herstellen van deze ziekte, die haar nu al meer dan zes maanden lang onderuit heeft gehaald.

6 reacties

 1. Niet te geloven welke toestanden men in onze moderne ziekenhuizen kan meemaken…
  Wat jullie moeten doorstaan, dat wens je niemand niet toe !
  We blijven duimen voor jullie.
  Hopelijk mag er nu een flinke dosis geluk om het hoekje komen hé ?

  Beantwoorden

 2. Pff.. heb al vaker gemerkt dat je voor de heren/dames doktoren in die ziekenhuizen vaak maar een pakje boter of zoiets bent.. in ieder geval niét een mens met al je angsten en onzekerheden. Je zó lang laten wachten.. echt onmenselijk! En het blíjft maar tegen zitten.. verdorie toch! Weer een operatie in een toch al verzwakt lichaam.. geen kleinigheid! Maar je moet wel doorgaan.. met moed blijven houden en hoop.. iets anders zit er niet op, hoe graag ik dat voor jullie ook zou willen.
  Take care!
  xxx

  Beantwoorden

 3. Niet te vatten dat ze dat gewoon vergeten iets die zo belangrijk is bij iemand die zo ziek is
  K had zo gehoopt wat goed nieuws te lezen
  Nu duimen dat die operatie goed verloopt en dat je vrouw dan eens helemaal kan herstellen
  Goede moed, voor beiden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s