Pasen in mineur.

Vrouwtjelief zal helaas het Paasweekend in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Op 4 april lieten haar nieren het volledig afweten. Nog steeds een gevolg van de aandoening aan de pancreas. Intussen gaat het iets beter met haar, hebben de nieren zich hersteld en hoeft ze niet meer aan de dyalise.
Ze is opnieuw nipt aan het ergste ontsnapt. Maar haar bloedwaarden zijn nog steeds niet goed en ze wordt in het ziekenhuis nog altijd verzorgd op de afdeling intensieve zorg.
Zo wordt Pasen voor ons alweer een feestdag in mineur. We hadden gehoopt dat de lente een kentering in de situatie zou brengen, maar voorlopig lukt dat nog niet.
Ooit wordt het beter, daar zijn we nog steeds van overtuigd. Ik wens iedereen die hier langskomt alvast een fijn en gezellig paasweekend toe.

6 reacties

 1. Jammer Dirk. Hoopte voor jullie op wat beterschap. Ik duim mee voor beterschap en stuur je in gedachten een mooi paasei! Probeer toch te genieten van je momentjes met je vrouw. Een warme knuffel.
  Schitterende foto!

  Beantwoorden

 2. Wat een lijdensweg is dat al geweest
  En nog op intensieve wat waarschijnlijk betekent dat je maar een uurtje op bezoek mag
  Dat zijn lange dagen voor je vrouw
  Ik help hier nee duimen op een volledig herstel en dat ze vlug terug naar huis mag
  Goede moed

  Beantwoorden

 3. Ach Dirk.. vind het zo erg voor haar! Maar inderdaad, jullie moeten de moed niet verliezen. Jammer van Pasen, maar daar komen er nog meer van.. en die gaan jullie vast samen dan extra gezellig doorbrengen.
  Blijf sterk hoor.. voor haar en voor jezelf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s