Winterbos.

Vorige week bleken plots sommige links en widgets in de linkerkolom van deze blog op mysterieuze wijze te zijn verdwenen en niet meer terug te halen. Er zat niets anders op dan de hele lay-out van de blog om te gooien. Maakt niet uit, het merendeel staat nu terug netjes waar het hoort te staan.

Doordat Vrouwtjelief zo ziek is geworden, waren de laatste weken en maanden ook voor mij nogal zenuwslopend. Om het hoofd een beetje te kunnen leegmaken probeer ik af en toe, tussen alle beslommeringen door, een kleine wandeling te maken. Gewoon, hier ergens in de buurt of niet te ver weg.
Na alle grijze, mistige dagen van de week ervoor, scheen vorige maandag de hele dag het zonnetje. Vrouwtjelief was rond de middag ingedommeld in de sofa. Voor mij een ideaal moment om op stap te gaan.
Ik reed met de fiets naar het stadsbos van Deinze. Ik liet mijn stalen ros achter bij de ingang van het domein en maakte een deugddoende winterwandeling in de bosdreef. In en rondom het bos maakte ik enkele sfeerfoto’s.

6 reacties

 1. Ja daar is het ook mooi wandelen
  De natuur helpt alleszins om je geest te laten ontspannen
  Mooie foto’s

  Bij mijn blog kan dat ook gebeuren dat plots de zijkant onderaan staat, en dan is dat een periode zo en even plots staat het dan terug goed, dus daar wil ik mij niet meer druk in maken
  Als de blogpost zelf goed staat ben ik al content 😊

  Beantwoorden

 2. Al maar goed dat dat zo af en toe kan hè.. je moet er niet aan onderdoor gaan.. het is zo al erg genoeg.
  En dan nog blogproblemen.. wat raar! Ik hoop dat dat bij mij wegblijft, want ik ben daar niet zo handig in als jij.
  Prachtig gebied daar om je hoofd leeg te maken.. ik zie zelfs schaapjes, beter kan dus niet! 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s