Thuis met Kerst.

Als alles goed gaat mag Vrouwtjelief vanavond naar huis komen. Nu maar hopen dat deze keer haar toestand stabiel blijft en dat ze niet meer hoeft terug te keren naar het ziekenhuis. Ze is echter nog lang niet genezen van de pancreas-aandoening. Er zullen nog moeilijke weken en maanden volgen.
Van de covid-besmetting daarentegen heeft ze, raar maar waar, geen enkele last gehad. Ze blijft, hoe dan ook, nog in quarantaine, aangezien ze toch nog te zwak is om de deur uit te gaan.
Maar ze zal bij ons zijn met Kerstmis en daar zijn we blij om.

Graag wil ik, in haar naam, alle bezoekers aan deze blog nog eens hartelijk danken voor alle bemoedigende woorden in de reacties. Zoiets doet altijd deugd.

Voor ons wordt het dit jaar sowieso een kerst in mineur. Mijn vrouw en ik zijn al blij als we weer samen thuis kunnen zijn, maar in feeststemming zijn we zeker niet.
Het wordt in deze moeilijke covid-tijden misschien voor meer mensen geen groots kerstfeest. Maar niettemin wens ik iedereen fijne, gezellige kerstdagen en een mooi jaareinde toe.

6 reacties

 1. Toch wel fijn dat je vrouwtje terug thuis mag zijn.
  Dat het een kerst en oudjaar in een mineur feest sfeertje zal zijn,
  weegt niet op dat jullie weer samen kunnen zijn.
  Geniet samen van de kleinste dingen, die oh zo belangrijk kunnen zijn !

  Beantwoorden

 2. Blij te horen Dirk dat jullie toch samen Kerst kunnen vieren of samen zijn. Ik hoop op een goed herstel voor je vrouw. Wens jullie moed en sterkte om dit herstel en revalidatie door te komen en veel energie om samen dan betere maanden tegemoet te gaan.

  Beantwoorden

 3. Nou, da’s toch al wat Dirk.. en laten we inderdaad maar heel hard hopen dat het déze keer dan toch beter zal gaan hè. Heel veel sterkte nog voor je vrouw en voor jou.. Kerst valt dit keer dan wel in het water, maar er komen er (nu) dan toch nog meer hè.. volgend jaar maar extra vieren dan.
  Ik wens jullie mooie rustige dagen toe, geniet van elkaars gezelschap!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s