Terug bij af.

Ik had gehoopt, toen mijn vrouw terug was uit het ziekenhuis, dat ze thuis goed en vlug zou herstellen. Maar dat gebeurde helaas niet. Ze was voortdurend misselijk, ze at nog nauwelijks en had te kampen met een niet aflatende diarree. Ik zag haar dag na dag verzwakken. Na vijf dagen stond ook haar bloeddruk alarmerend laag.
Ik heb toen de huisarts verwittigd die meteen is langs gekomen. Zij liet dadelijk een ziekenwagen aanrukken die haar terug naar het ziekenhuis heeft gebracht.
Zo zijn we terug bij af. In het ziekenhuis werden intussen allerlei testen gedaan en kreeg mijn vrouw een ver doorgedreven antibiotica-kuur. Er was ook sprake dat ze deze week nog een ingreep moest ondergaan.
Maar, alsof het allemaal nog niet genoeg was, kregen we dan plots de melding dat ze positief was getest op corona, ook al had ze geen corona-symptomen. Ze werd overgebracht naar een isolatie-kamer en ik mag sindsdien niet meer bij haar. De ingreep is voorlopig uitgesteld.
Mijn zoon en ik zijn intussen ook op covid getest en gelukkig allebei negatief bevonden. Behalve met ons, met de huisarts en met het ziekenhuispersoneel is mijn vrouw de voorbije maand met niemand in contact geweest. Het is ons een raadsel waar ze de besmetting heeft opgelopen.
De ellende is voor mijn vrouw echter nog niet achter de rug. Er is nog een lange weg te gaan. Maar het komt weer goed. Dat moet gewoon.

7 reacties

 1. nee toch, alsof de ellende nog niet erg genoeg is, nu nog dat er bij
  en zo erg dat haar nodige operatie nu uitgesteld is
  Tuurlijk moet dat goed komen en daar gaan we ook van uit, sterkte en goede moed

  Beantwoorden

 2. Verdorie Dirk het moet hé! Wat erg van die besmetting, waar kan ze het opgelopen hebben? Tegenwoordig weet je het niet meer. Dat die corona besmetting over is en ze kunnen opereren. Dat kan haar misschien vooruit helpen. Moed en sterke 🤗

  Beantwoorden

 3. Natuurlijk moet dat gewoon!.. potverdikke.. wat een ellende! en dan nog besmet ook.. met alle gedoe van dien, als in quarantaine moeten en dat je haar dan niet meer kunt zien (en zij jou niet!).. als iets tegen zit, zit het ook écht meteen helemáál tegen zeg!
  Weet dat ik heel erg aan jullie denk hè.. houd moed en hou je goed Dirk! xxx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s